+45 28767217 mail@karenbeck.dk

Min historie

Nej nej jeg er ikke stresset, jeg skal bare lige….

Jeg ser glad ud på dette billede, men sådan har det ikke altid været. Jeg har prøvet alvorlig stress og udbrændthed på egen krop, for efter 10 år i IT-branchen sagde kroppen simpelthen stop en dag og gassen gik helt af ballonen.

Jeg havde travlt ja – men jeg var absolut ikke stresset, den slags kunne ikke ramme mig. Jeg skulle bare lige knokle lidt mere på og have lidt mere styr på opgaverne… Men jeg opdagede for sent, hvor jeg var på vej hen.

Stress kunne ikke ramme mig

Jeg havde længe ignoreret signalerne og de velmenende råd, for jeg var i hvert fald ikke stresset! Jeg skulle bare lige ordne den næste opgave, så ville alt blive bedre. Så da jeg “ramte muren” væltede jeg helt omkuld og det tog lang tid at komme op igen.

Efter sammenbruddet fulgte en stress-sygemelding, som holdt mig hjemme flere måneder og jeg brugte tiden på at gå til psykolog og forskellige andre behandlere. Jeg brugte også meget tid på overvejelser om min fremtid og evt. brancheskift.

Efter sygemeldingen

Efter nogen tid indså jeg dog, at jeg stadig var glad for IT-branchen og ønskede at vende tilbage til min arbejdsplads. Jeg besluttede at vende tilbage, da det for mig ville være den bedste måde at teste, hvor godt jeg egentlig havde fået det. For en ting var at være på sikker afstand af kontoret og efterhånden have det nogenlunde. Men når jeg besøgte arbejdspladsen, gav det stort ubehag. Og uanset min holdning om, at ledelsen har ansvar for at skabe gode rammer for mig som medarbejder, så kunne jeg ikke kun give ledelsen skylden for mit sammenbrud. Så hvordan kunne jeg være sikker på, at det ikke ville ske igen et andet sted?

Tilbage på kontoret

Efter en længerevarende sygemelding vendte jeg derfor langsomt tilbage til arbejdslivet. Jeg var så heldig, at jeg fik tilbudt at starte op stille og roligt, i en ny funktion, men med mulighed for at møde mine tidligere kollegaer. Og afprøve andre måder at arbejde på i trygge rammer. Det var svært i starten, så jeg havde god brug af de teknikker, som nu indgår i mine forløb. Og her var især TFT & EFT en utrolig stor hjælp.

 

Et ønske om at hjælpe andre

Efter nogle år havde jeg det så godt, at jeg begyndte at læse til psykoterapeut med det formål at kunne hjælpe andre på samme måde, som jeg selv var blevet hjulpet. Mens jeg uddannede mig til psykoterapeut blev jeg også færdig som tidscoach og stresscoach. Det er uddannelser, der understøtter og supplerer hinanden, så jeg bedst muligt kan sammensætte et forløb for dig, uanset hvor du starter henne.

Du kan få akut hjælp hos mig, uden at forpligte dig til mere end den første session. Eller du kan købe et helt forløb og blive godt rustet til håndtere stress i fremtiden. Det kan vi tale om på et gratis og uforpligtende afklaringsmøde, se nedenfor.

Og det private

Efter 17 år er jeg stadig glad for at bo i Albertslund med min mand og vores to store børn og vores kæledyr. Jeg holder mig i form med motionsboksning og de mange trapper i vores hus.

Lad os komme i gang

Kontakt mig for et gratis & uforpligtende afklaringsmøde, pr. telefon, om dit liv lige nu. På mødet får du et bud på, hvordan jeg kan gøre en forskel for de problemer du tumler med. Og et par konkrete forslag til dit næste skridt i en bedre retning.

Kontakt mig på 28767217. Får du fat i min telefonsvarer, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Ellers skriv til mail@karenbeck.dk.

Du er også velkommen til at bruge nedenstående formular.

KarenBeck.dk
Herstedvang 8
2620 Albertslund

CVR: 31835739